Miksi mukaan?

Tuntuuko, että oma kuorosi, orkesterisi, yhtyeesi tai yhdistyksesi on tekijänoikeusasioissa 

  • lähtökuopissa, mutta halukas pyrkimään parempaan  
  • hyvässä vauhdissa ja matkalla entistä taitavammaksi 
  • rutinoitunut tekijä, joka on aina valmis oppimaan uutta ja auttamaan muita 

Hienoa! Vastasitpa “Kyllä” mihin tahansa, Puhtaasti-hanke on teitä varten. 

Mietittekö, miksi käyttäisitte Puhtaasti-materiaaleja?
Logon, aihetunnisteiden ja valmiiden tekstien käytölle on monta hyvää syytä!
Kertokaa olevanne yksi meistä, jotka 
 

 laulamme ja soitamme rakkaudesta lajiin: tekemällä sen näkyväksi houkuttelemme uusia laulajia, soittajia, kuulijoita ja yhteistyökumppaneita musiikkiharrastuksen ja musiikin pariin!

 välitämme musiikista: viestimme mm. konserttilipun ostajille ja tukitahoillemme, että olemme – ja myös he ovat – mukana takaamassa musiikintekijöille ja kustantajille korvaukset heidän tekemästään työstä.

 tykkäämme tehdä asioita yhdessä: Tietoa välittämällä autamme toisiamme. Logo juuri teidän käsiohjelmassanne tai Instagramissanne saattaa olla jollekin kimmoke tekijänoikeuksiin perehtymiselle tai kaivattu muistutus Puhtaasti-ohjepankista.

 haluamme luoda hyvän harrastamisen kulttuuria: Osallistumalla olemme tekemässä tekijänoikeuksien kunnioittamisesta itsestään selvää osaa musiikin harrastamista. Kaikissa harrastuksissa maksamme ja huolehdimme tarvittavista välineistä – laulaessamme ja soittaessamme siis nuoteista ja luvista.

 uskomme, että oikealla tahtotilalla kansiokuntoon päästään yksi teko kerrallaan: Innostamme muita mukaan viestimällä, että Puhtaasti-toiminta on kaikkia varten ja ihan jokaisen saavutettavissa. 

Ota Puhtaasti-materiaalit käyttöön ja kerro, että välität musiikista!
Tervetuloa mukaan!