Jäsenrekisteri

Sulasolin FloMembers-jäsenrekisteri

Sulasolin jäsenrekisteriä käytetään FloMembers-sovelluksella, jonka avulla Sulasolin jäsenyhdistykset ylläpitävät omien jäsentensä tietoja. Mikäli yhdistyksenne ei ole vielä saanut FloMembersin käyttäjätunnusta, sellaisen voi pyytää alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Ilmoita pääkäyttäjä

FloMembersissa käyttäjätunnukset ovat tietosuojasyistä henkilökohtaisia. Jokaisen yhdistyksen tulee nimetä pääkäyttäjä, jonka nimelle järjestelmään tehdään käyttäjätunnus. Pääkäyttäjä ilmoitetaan täyttämällä tästä linkistä löytyvä lomake. Tarvittaessa yhdistyksellä voi olla useampikin pääkäyttäjä.

Lisätietoja ja ohjeita FloMembersin käyttöön

Tietoa Sulasolin jäsenrekisteristä

Sulasolin jäsenrekisteri on yhteisrekisteri, jota käyttävät Sulasolin lisäksi sen erikoisliitot ja piirit omien jäsenyhdistystensä osalta sekä jäsenyhdistykset omien jäsentensä osalta. Kaikki nämä tahot ovat yhteisrekisterin rekisterinpitäjiä. Sulasolilla on päävastuu rekisterin ylläpidosta.

Sulasolin jäsenyhdistykset ylläpitävät itse oman yhdistyksensä tietoja Sulasolin jäsenrekisterisovelluksessa. Tietoja tulee päivittää aina kun yhdistyksen jäsenten yhteystietoihin tai määrään tulee muutoksia. Vain tietoja päivittämällä voi varmistaa, että jokainen laulaja ja soittaja saa kotiinsa Sulasol-lehden. Jäsenmaksut laskutetaan rekisterissä olevien jäsentietojen perusteella vuosittain tammikuun alussa.

Yhdistyksen yhteystiedot ovat tärkeitä, sillä Sulasol käyttää jäsenpostin lähettämisessä jäsenrekisterissä olevia jäsenyhdistysten yhteystietoja. Useimmin tarvitsemme yhdistysten puheenjohtajan, sihteerin ja taiteellisen johtajan yhteystietoja. Jäsenyhdistykset vastaavat omien tietojensa ylläpidosta.

Sulasolin jäsenrekisterin tietoja säilytetään sähköisessä rekisteripalvelussa (FloMembers-jäsenrekisteri / palveluntarjoaja Flo Apps Oy). Järjestelmä täyttää EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset. Sitä monitoroidaan ympäri vuorokauden.

Lisätietoja voi kysyä osoitteesta jasenrekisteri@sulasol.fi.