Jäsenviesti

13.11.2018

1) Sivis-tuntien haku vuodelle 2019

Vuoden 2019 opintojaksotunteja haetaan 12.–25.11.2018 välisenä aikana. Opintojaksotunteja voi käyttää esimerkiksi kuoron tai orkesterin harjoitusviikonloppuihin, mutta ei säännöllisiin viikkoharjoituksiin. Tunteja tulee hakea ainoastaan sen verran, kuin oikeasti tarvitsette. Tuntipäätökset tehdään viikolla 50 ja niistä tiedotetaan Sivisverkon pääkäyttäjiä sähköpostilla.

Säännöllisiin viikkoharjoituksiin voi käyttää vertaisopintoryhmien tunteja, joita ei tarvitse hakea erikseen.

Lisätietoja:
https://www.ok-sivis.fi/palvelut/opintojaksot.html
Opintojaksojen ohjeet 2018: https://www.ok-sivis.fi/media/sivisverkko-materiaalit/opintojakson-ohje-2018.pdf
Lue myös: https://sulasol.fi/discantus-laulaa-sivis-tukee/
_____

2) iFest-rekisterin tiedot ajan tasalle 20.12. mennessä

iFest-jäsenrekisteri on Sulasolin sisäisen viestinnän tukipilari. iFestissa olevien tietojen perusteella postitetaan Sulasol-lehdet, tehdään jäsenmaksulaskut ja lähetetään sähköiset jäsenviestit kuorojen ja orkesterien toimijoille. Myös erikoisliitot ja piirit käyttävät viestinnässään iFestin tietoja. Tämän johdosta on erittäin tärkeää, että yhdistykset huolehtivat kaikkien iFest-rekisterissä olevien tietojensa oikeellisuudesta.

Kaikilla yhdistyksen jäsenillä tulee olla iFestissa voimassa oleva Jäsen-sidos. Tämän lisäksi kaikilla toimijoilla tulee olla erillinen sidos tehtävästä riippuen (esim. Puheenjohtaja, Sihteeri, Taiteellinen johtaja). Huolehtikaa erityisesti siitä, että toimijoiden sidokset ja sähköpostiosoitteet ovat oikein, jotta tiedotteet löytävät perille oikeille henkilöille.

Vuoden 2019 jäsenmaksulaskutus tehdään heti vuodenvaihteen jälkeen. Jäsenmaksulaskut muodostetaan iFestissa sillä hetkellä olevien jäsenmäärien perusteella. Laskujen muuttaminen jälkikäteen ei ole mahdollista, joten huolehdittehan, että kuoronne/orkesterinne jäsentiedot ovat ajan tasalla 20.12.2018 mennessä!

iFest-rekisteriin liittyviä ohjeita löytyy osoitteesta
https://sulasol.fi/jasenille/jasenrekisteri/
_____

3) 1212181218: Avoimet ovet Sulasolissa

Tervetuloa Sulasoliin 12.12.2018 klo 12-18. Pidämme ovet auki sinua varten: tule penkomaan nuotteja, tekemään löytöjä, hyödyntämään nuottialennukset (-20%) kaikesta hyllyissä olevasta materiaalista. Tule kysymään, mitä Sulasoliin kuuluu, tule tutustumaan toimintaamme, tule tapaamaan henkilökuntaa. Luvassa siis kiva keskiviikko talvisen pimeyden keskelle.

Osoite on: Klaneettitie 6-8, 00420 Helsinki (4. kerros).

PS. Glögiä keittävät ja piparkakkuja tarjoavat myös Suomen Mieskuoroliitto ja Sekakuoroliitto