Yhteistyösopimukset

Yhdistysavain

Sulasolin jäsenyhdistykset voivat perustaa nettisivut Yhdistysavaimen kautta. Sulasolin jäsenet saavat sivut alennettuun hintaan. Tarjolla on seuraavat vaihtoehdot:

– YA Start -paketti 12,40 €/kk (norm. 17,40 €/kk)
– YA Plus -paketti 24,80 €/kk (norm. 30,90 €/kk)

Eri pakettien ominaisuuksia voi vertailla täällä:
http://www.yhdistysavain.fi/hinnasto/

Sulasolin jäsenten tilaukset täältä:  http://www.yhdistysavain.fi/liitot/sulasol/

Yhdistysavain laskuttaa maksut suoraan yhdistykseltä. Yhdistyksen sivujen osoitteeksi tulee yhdistys.sulasol.net.

 

Viking Line

Sävelten siivin Itämerelle – Sulasolin jäsenedut Viking Linella

Muistathan, että Sulasolin jäsenenä matkustat Punaisilla laivoilla etuhintaan. Alennukset koskevat niin ryhmä- ja kokousmatkoja, ryhmien reittimatkoja kuin jäsenten vapaa-ajan matkoja. Lisätietoja varaamisesta www.vikingline.fi/sulasol Tutustu ja varaa merielämys musiikin ystävälle sovitettuun hintaan!

Viking Linen tarjouksia 15.2.22 saakka: Kumppanuushintaan Punaisille laivoille

Eckerö Line

Eckerö Line myöntää Sulasolin jäsenille 20 % alennuksen Helsinki–Tallinna-reitillä henkilölippujen risteily- ja reittimatkojen päivittäisestä verkkokauppahinnasta (1.7.–12.8.2019 alennus on -10%). Alennukset vain verkkokaupasta käyttämällä tuotekoodia JARJ19 varausvaiheessa.

Voimassa oleva jäsen- /henkilökortti/ muu todiste on varauduttava esittämään pyydettäessä lippujen lunastuksen yhteydessä tai jälkikäteen.

Etuhinnat koskevat Sulasol ry:n jäsenyhdistysten henkilöjäseniä, toimistojen henkilökuntaa sekä muita samalla varausnumerolla matkustavia. Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tuotepaketteihin. Edut voimassa vuoden 2019 loppuun saakka.

Varaukset: www.eckeroline.fi/JASENEDUT tuotekoodilla JARJ19

Kokoustila- ja bussivaraukset ma–pe klo 8–19 puh. 09 22 88 540 tai ryhmat@eckeroline.fi

 

CWT Meetings & Events

CWT Meetings & Events tarjoaa monipuolisia palveluita Sulasolin jäsenille liittyen kokousten, tilaisuuksien ja ryhmämatkojen järjestämiseen, niin kotimaassa kun ulkomaille.

CWT haluaa tehdä kaikista varausjärjestelyistä mahdollisimman helppoa Sulasolin jäsenille. Yhden sähköpostin tai soiton välityksellä voitte tilata kaikki palvelut kuten matka-, majoitus-, ja kokousvaraukset sekä oheisohjelmat. Varmistamme teille laadukkaan henkilökohtaisen palvelun, alan uusimman teknologian sekä kustannustehokkuuden, unohtamatta turvallisuusasiat.

Kuoro tai orkesteri voi tilata CWT:n kautta pelkästään lennot ja majoituksen tai vaihtoehtoisesti laajemmankin paketin. CWT:llä on asiantuntemusta monista eri kohteista ja se on valmis ammattitaidollaan auttamaan esimerkiksi harjoitustilojen, kuljetuksien, oppaiden, tulkkien tai illanviettojen järjestämisessä.

Kuoro tai orkesteri voi myös hyödyntää matkatoimiston tarjoamaa sähköistä rekisteröintijärjestelmää ilmoittautumisten vastaanottamiseen ja seurantaan. Tämä säästä paljon aikaa ja vaivaa järjestäjän näkökulmasta.

Yhteydenotto ja toimintaohjeet ryhmämatkoille

Matka on ryhmämatka, kun samalle matkalle yhtenäisin järjestelyin osallistuu vähintään kymmenen henkilöä.

  1. Pyydä tarjous. Tarjouspyynnössä kerrot, mihin olette menossa ja miten (lento, laiva, juna tms), matkan ajankohdan, majoitustoivomukset sekä ryhmän koon ja mahdolliset muut toiveet.
  2. Tarjousta voit kysyä sähköpostilla osoitteesta groups@cwt-me.com tai numerosta 020 561 5510.
  3. Matkatoimisto lähettää sinulle ehdotuksen.
  4. Matkatoimisto toimittaa kirjallisen tilausvahvistuksen maksu- ja peruutusehtoineen.
  5. Tilaajan kanssa sovitaan, miten ja milloin matkadokumentit toimitetaan asiakkaalle.

Palvelumaksut

  • Jokainen toimeksianto räätälöidään tarvittavien palveluiden mukaisesti ja hinnoitellaan varauskohtaisesti.
  • Ryhmästä tehdään lähtökohtaisesti yksi yhtenäinen lasku joka toimitetaan annettuun osoitteeseen.
  • Mikäli laskut halutaan jakaa useaan osaan, tulee siitä ilmoittaa jo varausvaiheessa.
  • Laskun jakamisesta veloitamme voimassa olevan hinnaston mukaisen palvelumaksun.

Yhteystiedot – CWT Meetings & Events

Ryhmämatkat, kokoukset ja tilaisuudet

Puhelin:            +358 (0)20 561 5510
Sähköposti:      groups.fi@cwt-me.com
Nettisivu:          www.cwt-meetings-events.fi
Osoite:             Työpajankatu 9 D | 00580 Helsinki, Finland
Avoinna ma-pe 08:00-17:00.

Toimistoaikojemme ulkopuolella puhelut siirtyvät palvelutiimin numerosta automaattisesti maksulliseen päivystyspalveluumme, 24 Hour Service Center Finlandiin.

 

Radio Classic

Valtakunnallinen Classic tarjoaa Sulasolin jäsenille 35 % alennuksen kaikista radiomainostuotteistaan. Muista mainita tilauksessa viitteenä ”Sulasol”.

Classicin kuuluvuusalueella asuu n. 3,5 miljoona ihmistä ja viikkokuulijoita on 150 000–200 000. Kuuntelijaprofiilimme on +40-vuotiaat kaikesta kulttuurista kiinnostuneet ostovoivoimaiset kuluttajat. 60 % kuulijoistamme on naisia. Erityisesti Classic tavoittaa kanavauskolliset 45–65-vuotiaat kaupunkilaiset.

Classic on ainoa klassiseen musiikkiin ja tuoreella tavalla kulttuuri-ilmiöihin keskittynyt kaupallinen kanava Suomessa.

Vastaamme mielellämme kaikkiin asiaa koskeviin kysymyksiin (radiomainostuotteet, tarjoukset ja tilaukset jne.) sähköpostitse myynti@radioclassic.fi tai numerosta 050 401 6311/myynti.