Toimitusehdot

Tilaus

Voit tehdä tilauksen verkkokaupassamme lisäämällä haluamasi tuotteet ostoskoriin. Jos haluat lisätietoja tuotteista lähetä kysely sähköpostilla (myynti@sulasol.fi) tai soita Sulasolin nuottimyymälään (050 305 6502).

Mikäli tuote-, hinta- tai -saatavuustiedoissa tapahtuu muutoksia tilauksen teon jälkeen, olemme yhteydessä tilauksen tekijään.

Toimitustavat

Voit halutessasi noutaa tilauksesi toimipaikastamme Tallberginkatu 1 B, Helsinki. Silloin emme peri mitään käsittely- ja toimitusmaksuja. Verkkopankissa maksaessasi toimitamme tilauksesi kirjeenä, maksikirjeenä, postipakettina tai Postin Ovelle-pakettina. Myymälään noudettavaksi tilattua tuotetta, joka ei ole maksettu verkkokaupassa, säilytämme varattuna 2 viikkoa.

Toimitusaika

Verkkokaupasta tilattavissa olevat tuotteet löytyvät varastosta ja pyrimme lähettämään tavarat seuraavana arkipäivänä, kiireisenä aikana käsittelyaika voi olla 1–3 päivää. Toimitusaika on näin ollen 2–5 arkipäivää (myös noudoissa). Mikäli tuotteen saatavuudessa on tapahtunut muutoksia tai toimitusajasta tulee selvästi pitempi, olemme yhteydessä tilauksen tekijään.

Toimitusmaksut

Toimituskuluina veloitamme postitus- ja käsittelykulut.

Maksutavat

Maksun suoritat joko verkkopankissa tai luottokortilla Nets Oy:n digitaalisessa maksupalvelussa. Jos noudat tilauksesi liikkeestämme, voit myös maksaa sen noudettaessa (käteinen, pankki- ja luottokortit). Myös laskulla maksaminen on mahdollista.
Ulkomaille toimitetut tilaukset maksetaan luottokortilla tai verkkopankeissa.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla:
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Sulasol toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä, ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Paytrail Oyj (2122839-7) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen tavoin.

Lasku

Lasku toimitetaan postilähetyksen mukana tai tuotteiden noudon yhteydessä. Maksuaika on 14 päivää.

Palautukset

Kaikilla tuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus toimituspäivästä.

Tuotteet on palautettava alkuperäispakkauksessaan siinä kunnossa kuin ne on toimitettu. Liitä palautuksen mukaan tilauksen numero, yhteystietosi sekä tilinumerosi, niin palautamme tuotteen hinnan kun tuotteet ovat meille saapuneet.

Palauttaessasi viallisen tuotteen, liitä mukaan myös selvitys viasta.

Postin palautuksissa merkitset vain pakettiin
”Asiakaspalautus” ja osoitteeksi:

SULASOL ry
Palautukset
Tallberginkatu 1 C / 18
00180 Helsinki