Ilmoittautuminen

Sulasol 100 Laulu- ja soittojuhlille ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella viimeistään 10.4.2022. Juhlille ilmoittaudutaan ryhmittäin, mutta myös yksittäiset osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Ilmoittaudu mukaan tästä:

ILMOITTAUTUMISLOMAKE (https://forms.office.com/r/k9SztYDzqJ)

Osallistumismaksut

Juhlien osallistumismaksut ovat:
– Sulasoliin kuuluvien aikuiskuorojen jäseniltä 39 euroa/hlö (laskutetaan kahdessa erässä 10+29 euroa)
– muiden aikuiskuorojen jäseniltä 49 euroa/hlö (laskutetaan kahdessa erässä 10+39 euroa)
– Sulasoliin kuuluvien lapsi- ja nuorisokuorojen ja orkestereiden jäseniltä 19 euroa/hlö (laskutetaan kahdessa erässä 5+14 euroa)
– muiden lapsi- ja nuorisokuorojen ja orkestereiden jäseniltä 29 euroa/hlö (laskutetaan kahdessa erässä 5+24 euroa)

Osallistumismaksu sisältää
– sähköiset nuotit suurkuoroteoksiin valitsemilleen kuoromuodoille
– muun ennakkomateriaalin
– ohjelmakirjan
– pääjuhlan ja muut suurkuorotilaisuudet
– oman kuoron tai orkesterin esiintymiset
– juhlien koulutukset
– pääkonserttien lipuista 10 euron alennuksen per konsertti (konserttilippujen normaalihinnat 20–30 euroa/konsertti, hinnasto julkaistaan ja varausmahdollisuus alkaa marraskuussa 2021)

Ilmoittautumisen jälkeen laskutetaan osallistumismaksun ensimmäinen erä, nuotit ja ennakkomateriaalin kattava varausmaksu 10 euroa/hlö (lapset, nuoret ja orkesterit 5 euroa/hlö). Osallistujamäärää on mahdollista tarkentaa ilmoittautumisajan päättymispäivään 10.4.2022 saakka. Tämän jälkeen laskutetaan loppuosa osallistumismaksusta. Mikäli ryhmän osallistujamäärä kasvaa alkuperäisestä, lisäosallistujilta laskutetaan tässä vaiheessa osallistumismaksu kokonaisuudessaan.

HUOM! Mikäli ryhmän osallistujamäärä pienenee tai koko ryhmä peruu osallistumisensa, ylimääräisiä maksettuja varausmaksuja ei hyvitetä tai palauteta.

Majoitusvaraukset

Kun ilmoittautuminen on lähetetty, ilmoittautumistiedot voi ladata omalle koneelle ja ryhmä saa linkin majoitusvarauksia varten. Majoitusvaraukset tulee tehdä suoraan majoitusta tarjoavalle taholle (listalta löytyvät hinnat ja kunkin majoitustahon varausohjeet ja -aikataulut erikseen). Keskeisimmät sijainnit varataan varmasti ensin, joten kannattaa ilmoittautua ja varata majoituskin saman tien! Lapsille ja nuorille järjestetään täysihoidon sisältävä koulumajoitus, jonka osalta hinta alkuvuoden 2022 aikana.

Suurkuoro-ohjelmiston nuotit

Sähköiset nuotit toimitetaan ilmoittautuneiden ryhmien yhteyshenkilölle kuoron omalla lisenssimerkinnällä varustettuna.

Suurkuoro-ohjelmiston nuotit voi tilata myös erikseen paperiversiona hintaan 10 euroa/kuoromuoto + mahdolliset toimituskulut. Paperiversion voi tilata myös ennen ilmoittautumista ohjelmistoon tutustumista varten. Painettujen nuottien tilaukset: myynti@sulasol.fi  

Konserttilippujen, ruokailujen ja omien esiintymisten varaukset

Konserttilippujen sekä lounas- ja karonkkaruokailujen hinnat on julkaistu, ja niiden varausmahdollisuus on myös käynnissä. Kuorot ja orkesterit voivat myös ilmoittautua omiin esiintymisiin maratonkonserteissa ja ravintolakierroksella. Myös konserttilippujen, ruokailujen ja omien esiintymisten varausmahdollisuus päättyy 10.4.2022. Lue lisää alasivulta Lippuvaraukset!

HUOM! Muutokset ovat mahdollisia!