Sulasol ja NetTicket.fi tarjoavat uuden jäsenedun lipunmyyntiin

Sulasol on solminut yhteistyösopimuksen NetTicket.fi-palvelun kanssa. Kilpailutimme kesän 2023 aikana useita lipunmyyntiyrityksiä, joista NetTicket vakuutti meidät sekä hinnalla että palvelukokonaisuudella. Yhteistyösopimus mahdollistaa Sulasolin jäsenyhdistysten konserttien ja muiden tapahtumien pääsylippujen sekä tuotteiden, kuten cd-levyjen myynnin joustavasti, asiantuntevasti ja kustannustehokkaasti.

Yhteistyösopimus tuo Sulasolin jäsenille uuden konkreettisen jäsenedun: näin edullista lipunmyyntisopimusta mutta kuitenkin kattavia palveluita ja monipuolisia maksutapoja ei saa yksittäisenä kuorotoimijana mistään muualta. NetTicketissä Sulasolin kattosopimuksen kautta tapahtuvaa lipunmyyntiä nostetaan myös esiin Sulasolin verkkosivuilla ja some-kanavissa, eli tätä kautta tuleville konserteille saa myös lisää näkyvyyttä. Palvelu mahdollistaa myös esimerkiksi kulttuurietujen hyödyntämisen ilman kuoron omaa sopimusta.

Pyydä tarkemmat tiedot yhteistyöstä ja jäsenpalvelun hyödyntämisestä omassa kuorossa tai orkesterissa (mainitse viestissä yhdistyksen nimi) osoitteesta info@sulasol.fi.

Lisätietoja yhteistyöstä:

NetTicket / toimitusjohtaja Jonny Mandell, puh. 040 506 6011, jonny.mandell@netticket.fi

Sulasol / toiminnanjohtaja Aino Herranen, puh. 050 562 8884, aino.herranen@sulasol.fi