P. J. Hannikainen -kuorosävellyskilpailussa jaetaan lukuisia erikoispalkintoja

Sulasol 100 Laulu- ja soittojuhlien yhteydessä järjestettävän P. J. Hannikainen -kuorosävellyskilpailun ensimmäiset erikoispalkinnot on julkistettu!

P. J. Hannikaisen ja Alli Hannikaisen perustamien kuorojen lahjoittamat erikoispalkinnot:

  • Vaput ry:n erikoispalkinto naiskuoroteokselle, 500 euroa
  • Mieskuoro Sirkat ry:n erikoispalkinto mieskuoroteokselle, 500 euroa
  • Kirkkomusiikin säveltäjät ry:n erikoispalkinto kirkolliseen aiheeseen sävelletylle teokselle, 500 euroa

Varsinaisina palkintoina kilpailussa jaetaan yhteensä 8 000 euroa tuomariston harkinnan mukaan. Tuomariston puheenjohtajana toimii Sulasol 100 Laulu- ja soittojuhlien taiteellinen johtaja Paavo Hyökki, muina jäseninä Anneli Julén ja Sanna Salminen ja sihteerinä projektipäällikkö Aino Herranen.

Kilpailuaika päättyy 31.10.2021, ja kilpailuun voi osallistua kuka tahansa Suomen kansalainen tai Suomessa pysyvästi asuva henkilö. Kilpailun tulokset julkistetaan, parhaita paloja kuullaan ja palkinnot jaetaan Laulu- ja soittojuhlilla 9.6.2022 järjestettävässä päätöskonsertissa.

Kilpailun järjestää Sulasol ja sen päärahoittajana toimii Keski-Suomen musiikin edistämissäätiö. Tiedustelut kilpailusta tai erikoispalkintojen lahjoittamisesta: projektipäällikkö Aino Herranen, aino.herranen@sulasol.fi, puh. 050 375 2248

Kilpailun säännöt ja osallistumisohjeet: www.laulujuhlat.fi/ajankohtaista/1-p-j-hannikainen-kuorosavellyskilpailu-johdattaa-juhlatunnelmiin