Loistolähetykset johdattavat Laulu- ja soittojuhlille!

Sing & Shine Kuorot järjestävät yhdessä Nuorten Kuoroliiton kanssa ensimmäisen Loistolähetyksen Zoomissa su 3.4. klo 15-16.

Zoom-linkki osallistumiseen: bit.ly/loistolahetys
Facebook-tapahtuma: https://fb.me/e/1mg7HGXUl

Tarjoamme Loistolähetyksessä maistiaisen laulujuhlatunnelmasta ja rohkaisemme vielä kaikkia kuoroja ilmoittautumaan mukaan! Toivotamme lähetykseen tervetulleiksi kaikki kuorolaiset ja kuoronjohtajat ikään, paikkakuntaan ja kuoromuotoon katsomatta! Lähetyksessä opetellaan yhdessä Laulujuhlien avajaiskonsertin Sessere eeye sekä loppuhuipennuskonsertin Tumba oye -laulut liikuntoineen Sanna Valvanteen ja Kirsi Kaunismäki-Suhosen ohjauksessa. Voit osallistua etätapahtumaan yksin, yhdessä kuorosi kanssa tai koko perheen voimin, vaikka et olisikaan ilmoittautunut tai tulossa Sulasolin laulu- ja soittojuhlille.

Loistolähetys on Sanna Valvanteen kehittämä osallistava hybridityöpaja, joka on myös oiva mahdollisuus päästä tutustumaan Sing & Shine -kuoromenetelmään, hauskoihin lämmittelyharjoituksiin ja lähetyksessä esiintyviin Sing & Shine Kuorolaisiin Espoosta. Nuorten Kuoroliiton jäsenkuoroilta ja muilta Laulu- ja soittojuhlille lähteviltä kuorolaisilta keräämme lähetyksessä yhteystiedot, jotta voimme toimittaa teille Loistolähetyksiin ja laulujuhlille liittyvän materiaalipaketin.

Toinen, erityisesti laulujuhlille osallistuville suunnattu Loistolähetys järjestetään sunnuntaina 22.5. klo 15-16.

💛 Osallistuminen Loistolähetyksiin on ilmaista.

💛 Linjoille kannattaa saapua hyvissä ajoin klo 14.45 alkaen.

💛 Osallistumiseen tarvitsee rauhallisen paikan missä laulaa ja on tilaa seistä ja liikkua.

💛 Toivomme lähetyksessä osallistujien kamerat päälle ja pyydettäessä myös mikrofonit, jotta voimme paremmin tutustua ja nähdä toisemme.

Lauletaan, leikitään ja loistetaan yhdessä Loistolähetyksissä ja suunnataan ajatukset kesää kohti!

Lisätietoja:

Sanna Valvanne
Sing & Shine Kuorot
johtaja & perustaja
info@singandshine.fi

Kirsi Kaunismäki-Suhonen
Jyväskylän Sing & Shine Kuorot
johtaja & perustaja
tuottaja@singandshine.fi

Terhi Lehtovaara
Nuorten Kuoroliitto
puheenjohtaja
nuortenkuoroliittory@gmail.com