Kansallispuistot täyttyvät kuorolaulusta 26.8.

Suomen luonto täyttyy kuorolaulusta, kun kymmenet kuorot jalkautuvat kansallispuistoihin ja luonto- ja historianähtävyyksille esiintymään.  Voit etsiä lähimmän konserttisi Luonnon päivien kartalta. Kerää porukka, pakkaa koriin piknik-eväät ja suuntaa luonnon helmaan kuoromusiikin äärelle! Konserttipaikat ja lisätiedot tapahtumista löydät helposti Luonnon Päivien nettisivuilta. Kunkin tapahtuman tiedoista löytyy konsertista vastaavan henkilön yhteystiedot, johon voit halutessasi olla yhteydessä ennakkoon ja kysyä lisätietoja tapahtumasta.

Kuorokonserttien lisäksi Suomi ja Luonnon päivien kartta on täynnä muitakin tapahtumia, mm. Marttojen Sienipäivän näyttelyjä ja retkiä, Luontohelmi-tapahtumia, historiallisia tapahtumia muinaislinnoilla, Syödään yhdessä-tapahtumia sekä lukuisia ”Yhdessä”-viikonlopun muita tapahtumia.

Suomesta tulee maailman ensimmäinen maa, jossa luonto saa oman liputuspäivän. Sisäministeriö on antanut liputusmääräyksen Suomen luonnon päivälle 26.8.2017. Luonnon kunniaksi tehty liputtaminen huipentaa Suomi100-vuoden kunniaksi järjestetyt Luonnon päivät, joihin liittyy satoja järjestettyjä ja omaehtoisia luontotapahtumia.

www.luonnonpaivat.fi