Haemme viestintäasiantuntijaa

Haemme joukkoomme viestintäasiantuntijaa osa-aikaiseen (50–60 %) työsuhteeseen. Tavoitteena on muuttaa työsuhde kokoaikaiseksi tulevaisuudessa.

Työtehtäviisi kuuluu
– Sulasol-lehden sisällöntuotanto, konseptin kehittäminen ja taitto
– sähköisten viestintäkanaviemme ylläpito ja kehitys
– some-kanaviemme sisällöntuotanto ja kehittäminen
– jäsen- ja sidosryhmäviestintä

Lisäksi toivomme, että pystyt tukemaan nuottipalvelumme markkinointia ja kehittämään sitä.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto tai opintoja alalta ja osoitettua työtaitoa viestinnällisissä tehtävissä. Hallitset keskeiset viestinnän välineet ja osaat hyödyntää analytiikkaa. Olet taitava tekstinkäsittelijä, kommunikaatiosi on sujuvaa ja rakennat verkostoja aktiivisesti. Sinulla on näkemystä ja intohimoa kehittää Sulasol-lehteä sekä painettuna että digitaalisena tuotteena. Työssä tarvitaan erinomaisen suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa. Osaaminen ja ymmärrys digitaalisen markkinoinnin keinoista katsotaan sinulle eduksi.

Ehdoton etu työssä on laaja-alainen kiinnostus musiikin alaa ja kulttuuria kohtaan, kokemus kuoroista ja/tai orkestereista sekä olemassa olevat verkostot alalla. Odotamme sinulta aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä kehittämisorientaatiota.

Toimitilamme on Helsingin Ruoholahdessa Kaapelitehtaalla, missä olemme osana Suomen suurimman kulttuurikeskuksen toimintaa ja noin 900 ammattilaisen työyhteisöä. Työsuhteessa noudatetaan PALTA/ERTO:n yleistä runkosopimusta. Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Lähetäthän ansioluettelon, palkkatoiveesi ja napakan hakemuksesi, jossa tiivistät osaamisesi, viimeistään 18.6.2021 osoitteeseen rekry@sulasol.fi . Toivomme, että pääset aloittamaan työssäsi jo elokuussa. Teemme haastatteluja jo hakuajalla, täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sulasolin toiminnanjohtaja Sanna Katajavuori puh. 050 5628884 maanantaina 7.6. klo 14–16 ja perjantaina 11.6. klo 10–11.