Aino Herranen Laulu- ja soittojuhlien projektipäälliköksi

Sulasolin seuraavien, Jyväskylässä 9.-12.6.2022 järjestettävien Laulu- ja soittojuhlien projektipäälliköksi on nimitetty FM Aino Herranen. Kokenut kuorotapahtumien tuottaja toimi myös edellisten, Hämeenlinnassa toukokuussa 2017 järjestettyjen Laulu- ja soittojuhlien projektipäällikkönä, ja jatkaa pestin ajan edelleen Suomen Mieskuoroliiton toiminnanjohtajana.

Aino Herranen työskentelee tapahtuman taiteellisen johtajan, Paavo Hyökin aisaparina juhlien suunnittelussa ja ennen kaikkea käytännön toteutuksessa. Tapahtumaorganisaatiossa avainasemassa ovat myös aktiivisesti paikallisiin järjestelyihin tarttunut Sulasolin Keski-Suomen piiri, asiantunteva Sulasolin toimiston väki sekä valmistelua ohjaava johtoryhmä.

”Innostun uusista projekteista aina niin täysillä, että se huvittaa välillä itseänikin. Meillä oli erään entisen kollegani kanssa sanonta ’kiva pikku projekti’, joka saattoi tarkoittaa mitä tahansa järjetöntä suurhanketta. Tällä positiivisella ja työtä pelkäämättömällä asenteella aion tarttua myös tuleviin Laulu- ja soittojuhliin, pala kerrallaan”, kertoo Aino Herranen.

Lue koko haastattelu Sulasol-lehdestä 3/2020!