Nuottiklubi

Voit ladata Nuottiklubin esitteen tästä linkistä: Nuottiklubi 1/24

Kevään 2024 nuottipaketti lähetetään toukokuun aikana.

Nuottiuutuudet alennettuun hintaan!

Nuottiklubi on kätevä tapa hankkia uusimmat kuoronuotit edullisesti. Klubin jäsen saa kahdesti vuodessa suomalaisten kustantajien uusimpia kuoronuotteja sisältävän nuottipaketin alennuksella (alennuksen suuruus on 35 %). Viikkoa ennen paketin lähettämistä klubilaiset saavat sähköpostitse esitteen, jossa kerrotaan lähetyksen sisältö nuottinäyttein ja kommentein. Paketin tulon voi tietenkin perua, jos sisältö ei kiinnosta tai nuotit ovat jo entuudestaan tuttuja. Peruutuksen voi tehdä puhelimitse tai sähköpostitse.

Nuottiklubi jakautuu kolmeen ryhmään: D (diskanttiäänet eli lapsi- ja nuorisokuoro-/naiskuoro-ohjelmisto), M (mieskuorot) ja S (sekakuorot). Klubilainen voi kuulua yhteen tai useampaan ryhmään. Klubiin liittyminen ei sido jäsentään mihinkään ja siitä voi erota milloin vain. Klubilaisille on luvassa jäsenpakettien lisäksi edullisia tarjouksia myös muusta kuoromateriaalista.

* * *

Nuottiklubin säännöt

Liittyminen
Nuottiklubiin voi liittyä kuka vain milloin vain. Liittyminen tapahtuu puhelimitse, sähköpostitse tai postitse.

Jäsentiedote
Jäsentiedote postitetaan sähköpostitse viikkoa ennen nuottipaketin lähettämistä. Jäsentiedotteessa esitellään seuraavan nuottipaketin sisältö nuottiesimerkkien ja lyhyiden kirjallisten esitysten avulla. Jäsentiedotteen mukana voidaan lähettää mainoksia muista tarjousnuoteista.

Nuottipaketti
Nuottipaketin mukana lähetetään klubilaiselle lasku. Nuottipaketti lähetetään, ellei klubilainen ole perunut sen tuloa määräaikaan mennessä. Peruutuksen voi tehdä puhelimitse tai sähköpostitse. Nuottipaketti maksaa kerholaiselle 35% vähemmän kuin kustantajan myyntihinta.

Palautus
Kaikkiin tilattuihin nuotteihin ja tuotteisiin pätee kuluttajasuojalain mukainen neljäntoista (14) päivän palautusoikeus. Tuotteet on palautettava samassa kunnossa kuin ne olivat lähetyshetkellä. Mukana on oltava nimi- ja osoitetiedot. Nuottipaketin koko materiaali on palautettava; yksittäisten nuottien palautusta ei hyvitetä.

Eroaminen
Klubista voi erota milloin vain. Eroilmoitus tehdään kirjallisesti. Klubi voi erottaa jäsenen tai keskeyttää tuotteiden lähettämisen maksuhäiriöiden, jatkuvien palautusten, peruutusten tai väärinkäytösten vuoksi.

Postitus- ja käsittelykulut
Tilatessasi useampia tuotteita kerralla postimaksu on edullisempi kuin yksittäistapauksissa. Postitus- ja käsittelykuluista Suomeen veloitamme seuraavasti:
-alle 0,25 kg 6 e
-alle 0.50 kg 9 e
-alle 1.00 kg 14 e
-alle 2.00 kg 22 e
-alle 5.00 kg 25 e

Oikeus sääntöjen muutokseen pidätetään. Nuottiklubin jäsenrekisteriä voidaan luovuttaa ja käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin. Jäsen voi halutessaan kieltää osoitetietojensa käytön.

Yhteystiedot
NUOTTIKLUBI/Sulasol
Tallberginkatu 1 C / 18, 00180 Helsinki
puh. 050 305 6502 | nuottiklubi@sulasol.fi