Yhtyelaulukoulutus

Aika: 09.03.2019 - 09.03.2019 Alkamisaika: 9.00 Paikka: Tapiolan koulu, Espoo

Yhtyelaulun huippuosaajia Lauluyhtye Rajattomasta on kouluttajina Sulasolin Uudenmaan piirin järjestämässä yhtyelaulukoulutuksessa Espoon Tapiolassa lauantaina 9.3.2019. Rajattomasta mukana ovat Ahti Paunu, Essi Wuorela ja Jussi Chydenius. Koulutuksen on suunnitellut ja johtaa Keimo Joensuu. Koulutus on tarkoitettu sekä aloitteleville että kokeneille lauluyhtyeille. Yhtyeen koko voi olla 3–8 henkeä ja se voi laulaa säestettynä tai a cappella. Koulutuksessa hiotaan yhtyeiden esiintymistä monipuolisesti, esimerkiksi mikrofonin käytössä. Opetusmateriaalina käytetään yhtyeiden omaa, harjoiteltua ohjelmistoa. Päivään sisältyy koulutuksen lisäksi esiintyminen. Mahdollisesta kilpailusta päättää tuomaristo mm. koulutukseen osallistuvien halukkuuden perusteella. Kaikki esiintyvät yhtyeet saavat kirjallisen palautteen.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköpostilla 1.3.2019 mennessä osoitteella p.u.markkula@gmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään tietoja mm. yhtyeestä, Sulasolin jäsenyydestä ja laulukokemuksesta. Tarkemmat tiedot ovat Uudenmaan piirin kotisivuilla (https://uudenmaanpiiri.sulasol.net/). Koulutukseen mahtuu kaksitoista maksanutta yhtyettä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Nuoteista tulee ottaa kopiot kouluttajille, mahdollisista kilpailukappaleista neljänä kappaleena. Nuottien tulee Sulasolin periaatteiden mukaisesti olla laillisia. Itse sävelletyn ja sovitetun musiikin käyttö on luvallista ja jopa toivottavaa. Nuotit palautetaan päivän päätteeksi. Mahdollisia säestyssoittimia voi saada käyttöön paikan päällä.

Osallistumismaksu on 240 euroa/yhtye Sulasolin jäseniltä ja 280 euroa/yhtye muilta. Maksut suoritetaan 1.3.2019 mennessä piirin tilille FI40 2162 1800 0215 84. Maksuun on tärkeää merkitä yhtyeen nimi.

Koulutus alkaa ilmoittautumisella 9.3. klo 9.00. Esiintyminen / kilpailu alkaa alustavasti kello 15.00. Yleisöllä on vapaa pääsy. Koulutus pidetään Tapiolan koulussa, Opintie 1, Espoo.

Koulutusta ja kilpailua koskeviin kyselyihin vastaa Keimo Joensuu puh. 040 555 5601, keimo.joensuu@gmail.com. Käytännön järjestelyjä koskeviin kysymyksiin vastaa Pekka Markkula puh 050 336 3782, p.u.markkula@gmail.com. Lisätietoja Uudenmaan piirin kotisivuilla.

Lisätietoja