Viipurin Lauluveikot – Uusien laulajien harjoitus

Aika: 24.02.2020 - 24.02.2020 Alkamisaika: 18.00 Paikka: Karjalatalo, Käpylänkuja 1, Helsinki

Viipurin Lauluveikoissa on tehty musiikkia tunteella ja asenteella jo yli 120 vuoden ajan. Kuoro saa elinvoimansa ja laulajahenkensä rikkaista karjalaisista ja viipurilaisista musiikkielämän juuristaan. Vuosittaiset päätapahtumat ovat kevätkonsertit, konsertit Karjalaisilla kesäjuhlilla sekä adventtikonsertit. Näiden tuhansia ihmisiä tavoittavien kotimaisten konserttien lisäksi kuoro esiintyy aktiivisesti ulkomailla, viimeksi Valamossa ja Viipurissa vuonna 2018. Vuotta aikaisemmin toteutettiin 120-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kiertue USA:ssa ja Kanadassa. Toimintaan kuuluvat lisäksi levyttäminen ja iloiset karonkat.
Historiallisessa Viipurissa perustettu Helsingissä toimiva kuoro on brändinä ainutlaatuinen. Se tarjoaa laulamisesta pitäville miehille suomalaisuutta, viipurilaisuutta ja karjalaista perinnettä yhdistävät innostavat puitteet niin perinteisen kuin uudemman kuoromusiikin harrastukseen, rentoon yhdessäoloon ja vapaa-ajan viettoon.
Viipurin Lauluveikot järjestää uusille laulajille avoimen tutustumistilaisuuden, uusien laulajien harjoituksen, maanantaina 24.2. klo 18-21 Karjalatalolla, Käpylänkuja 1, Helsinki
Ilmoittaudu mukaan: viipurinlauluveikot@gmail.com

Lisätietoja