Via Karelia – Runon ja rajan tie

Aika: 04.10.2020 - 04.10.2020 Alkamisaika: 14.00 ja 17.00 Paikka: Tampereen Tuomiokirkko

Maineikas mieskuoro Viipurin Lauluveikot ja Karelia-puhallinorkesteri järjestävät Karjalan Liiton 80-vuotisjuhlavuoden merkeissä yhteiskonsertin, jossa koet muistorikkaan musiikillisen matkan Karjalan laulumaille.

Karjalaisia sävelmaisemia kuullaan muun muassa Jean Sibeliukselta, Oskar Merikannolta ja Leevi Madetojalta. Karjalaiseen tapaan konsertissa ovat yhteislauluina Karjalan kunnailla ja Karjalaisten laulu. Beethovenin juhlavuoden kunniaksi esitetään myös musiikkia säveltäjän tuotannosta.

Liput 25 € ja Karjala-kortilla 20 €
Karjalan Liiton verkkokaupasta https://www.karjalanliitto.fi/siemiepuoti/tapahtumat/konserttiliput/
tai ovelta tuntia ennen konserttia.
Ryhmävaraukset 18.9.20 mennessä, p. 09 7288 170, toimisto@karjalanliitto.fi
Ryhmävaraukset laskutetaan etukäteen. Ryhmän minimikoko 20 henkeä. Mahdolliset peruutukset ryhmien ennakkovarauksille on tehtävä ennen viimeistä ryhmävarauspäivää.
Lippujen määrä on rajoitettu turvavälien varmistamiseksi.

Tampereen Tuomiokirkko, Tuomiokirkonkatu 3 b, Tampere

Reilun tunnin mittaisen konsertin järjestävät Karjalan Liitto, Viipurin Lauluveikot ja Karelia-puhallinorkesteri.

Viipurin Lauluveikot on maailman toiseksi vanhin suomenkielinen mieskuoro, joka on perustettu vuonna 1897 Viipurissa. Energinen mieskuoro huokuu isänmaallista henkeä, karjalaista välittömyyttä ja kulttuurien lähentämistä lauluilla. Kuoroa johtaa Ilkka Aunu.

Karelia-puhallinorkesteri on täysikokoinen puhallinorkesteri. Orkesterin jäsenet ovat joko ammattimuusikoita tai muutoin harrastuksessaan edistyneitä soittajia. Alkuperäiseltä nimeltään Pääkaupungin Karjalaisten Soittokunta on perustettu vuonna 1945. Sen kapellimestarina toimii Heino Koistinen.

Lisätietoja