Taika – Philomela 35

Aika: 16.11.2019 - 16.11.2019 Alkamisaika: 18.00 Paikka: Musiikkitalo, Helsinki

35-vuotias Philomela kietoo yleisön taikaverkkoon juhlakonsertissaan Musiikkitalon Konserttisalissa. Loppuvuoden säkenöivä musiikillinen elämys on tässä!

Philomela kutsuu sinut juhlimaan 35-vuotista musiikillista taivaltaan juhlakonsertissa, jossa esitellään laajan ohjelmiston helmistä hurjimmat ja koskettavimmat. Konsertissa kuullaan myös Soila Sariolan, Jussi Chydeniuksen, Anders Edenrothin ja Virpi Eroman tilaussävellyksiä. Aivan uuden luvun kuoromusiikin historiassa avaa Kalevi Louhivuoren teknologiaa ja kuorolaulua ennakkoluulottomasti yhdistävä kantaesitys, jossa hyödynnetään KAiKU Music Glove -musiikkikäsineitä.

Philomelan taika syntyy läsnäolosta, herkkyydestä, vahvuudesta ja intohimosta. Kuoro kutsuu yleisön mukaan heittäytymään musiikin taikaverkkoon, jossa kaikki tunteet ovat sallittuja. Vahvojen ja itsenäisten naisten muodostaman kollektiivin ilo ja luovuus kantavat rankkojenkin aiheiden yli. Esitykset ovat puhutelleet ihmisiä kaikkialla maailmassa jo vuosikymmenien ajan. Musiikkineuvos Marjukka Riihimäki on johtanut Philomelaa sen perustamisesta lähtien.

Tule mukaan marraskuiseen musiikin ilotulitukseen Helsingin Musiikkitalolle 16.11.2019 klo 18!

Liput 20-35€ Ticketmasterin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta p. 0600 10 800 (1,98€ / alk. min + mpm/pvm) ja verkkokaupasta ticketmaster.fi.

Lisätietoja