Pimeyteen syttyy valo – Naiskuoro Kuplivan joulukonsertti

Aika: 30.11.2021 - 30.11.2021 Alkamisaika: 19.00 Paikka: Leppävaaran kirkko, Espoo

Pitkän hiljaisen ja pimeän kauden jälkeen sytytetään valot ja annetaan laulun loistaa. Tänä vuonna Naiskuoro Kupliva laskeutuu loppuvuoden juhlatunnelmaan rauhoittavien ja sielua hellivien sävelten kanssa. Tule kanssamme kynttilöin valaistuun kirkkoon – joulutunnelmointi alkaa täältä.
Ohjelmassa on musiikkia mm. Ola Gjeilolta, Ēriks Ešenvaldsilta, Karin Rehnqvistiltä ja Morten Lauridsenilta – unohtamatta tietysti rakkaita, tuttuja joululauluja, sekä perinteisillä että uudemmilla sovituksilla.
Lämpimästi tervetuloa!

————
Pimeyteen syttyy valo – Naiskuoro Kuplivan joulukonsertti
Ti 30.11.2021 klo 19 Leppävaaran kirkko
Vapaa pääsy, ohjelmamaksu 10e
Naiskuoro Kupliva, johtaa Viena Kangas
Aliisa Heinilä, sopraano
Liisalotta Lepistö, piano
————-

Naiskuoro Kupliva on syksyllä 2014 perustettu Espoossa toimiva kuoro, jota on johtanut alusta saakka Viena Kangas. Seitsemän vuoden aikana pienestä lauluryhmästä on kasvanut valovoimainen ja vahvaääninen, noin 40-henkinen kuoro, joka työskentelee tavoitteellisesti, laulun ilosanomaa unohtamatta. Kuplivan pyrkimyksenä on kehittää suomalaista naiskuorokenttää ja tuoda esiin erityisesti naisten säveltämää musiikkia. Kuoro on palkittu Tampereen Sävel -festivaalilla kolmella hopealeimalla vuonna 2019. Tämä joulukonsertti on kuoron ensimmäinen esiintyminen kahden vuoden pandemia-hiljaisuuden jälkeen.

Lisätietoja