Musiikkiseminaari

Aika: 01.02.2020 - 01.02.2020 Alkamisaika: 11.00 Paikka: Kulttuuritalo Laikku, Tampere

Tervetuloa Suomen Työväen Musiikkiliiton ja Sulasolin yhteiseen musiikkiseminaariin! Seminaari pidetään Tampereella kulttuuritalo Laikussa (Keskustori 4, 33100 Tampere)(www.laikku.fi) lauantaina 1.2.2020 klo 11–17.45.

Seminaari keskittyy alueelliseen yhteistyöhön. Osanottajina on Sulasolin erikoisliittojen ja piirien sekä STM:n piirijärjestöjen toimijoita, liittojen työntekijöitä ja muita aktiiveja.

Seminaarin ohjelmassa on koulutusta konserttien ja tapahtumien tuottamisesta yhteistyönäkökulmasta: mitä hyötyä yhteistyöstä on, miten sitä voisi toteuttaa ja mitä käytännön asioita pitää ottaa huomioon yhteistyöprojekteissa. Kouluttajana on Elina Orjatsalo (FM, tuottaja), joka toimii Tampereen ammattikorkeakoulun musiikin koulutusohjelman tuottajana. Orjatsalo kouluttaa myös tapahtumatuotantoa AMK- ja ylemmän AMK-tutkinnon opiskelijoille.

Iltapäivällä pidettävän lounastauon (omakustanteinen, lounaspaikkoja lähiympäristössä) jälkeen on luvassa workshop-työskentelyä, jonka tavoitteena on liittojen välisen alueellisen yhteistyön kirkastaminen ja konkretisoiminen. Ohjatuissa työpajoissa ideoidaan ja kehitetään eteenpäin yhteistyömahdollisuuksia, ja viedään suunnitelmia myös käytännön tasolle. Työpajan vetäjinä toimivat Sulasolin puheenjohtaja Tomi-Pekka Niukkanen ja Sulasolin liittohallituksen jäsen Susanna Kantelinen. Tavoitteena on, että seminaarin jälkeen on olemassa alueelliseen yhteistyöhön liittyviä valmiita työkaluja ja suunnitelmia, joita osanottajat pääsevät toteuttamaan käytännössä.

Seminaari päättyy pieneen musiikkituokioon, jossa esiintyy liittojen jäseniä.

Seminaarin hinta on 25 € / osallistuja sisältäen koko seminaarin ohjelman ja kahdet kahvit. Seminaariin ilmoittaudutaan 17.1.2020 mennessä osoitteeseen sanna.katajavuori@sulasol.fi. Samassa viestissä voi ilmoittaa kahvituksissa huomioitavista allergioista / erikoisruokavalioista.

Tervetuloa mukaan verkostoitumaan!