Lakkaamaton laulu – Suomen Laulu Johanneksenkirkossa

Aika: 06.11.2020 - 06.11.2020 Alkamisaika: 19.00 Paikka: Johanneksenkirkko, Helsinki

Meillä on ilo ilmoittaa, että laulumme ei ole lakannut! Konsertoimme Johanneksenkirkon korkeiden holvien alla, siellä on turvavälit helppo toteuttaa! Esitämme Esko Kallion johdolla ensi vuoden joulukuulle siirretyn Händelin Messias-oratorion osia mezzosopraano Fanny Hällströmin ja urkuri Hiski Walleniuksen kera sekä suomalaista ja eurooppalaista a cappella- ja pianosäestyksellistä kuoromusiikkia Faurén, Rachmaninovin, Sibeliuksen, Madetojan ja Palmgrenin tuotannosta. Pianistina on Salla Pynssi.

Keskilaivan ja urkuparven liput 25€, sivulaivojen ja -parvien liput 20€ kuorolaisilta ja kuoron nettipuodista (suomenlaulu.fi).

Yleisömäärää on rajoitettu (460), joten kannattaa ostaa liput etukäteen! Noudatamme viranomaisten antamia määräyksiä ja suosituksia taataksemme kaikille turvallisen konsertin. Tarjoamme kasvomaskin, jos omaa ei ole mukana, suosittelemme konserttiyleisölle maskin käyttöä. Keräämme konserttilipun ostaneilta yhteystiedot mahdollisen informoinnin tarpeen varalta. Tuhoamme yhteystiedot, kun niitä ei enää tarvita, eikä tietoja käytetä markkinointitarkoituksiin. Sairastumistapauksessa lippu on mahdollista perua vielä 3 tuntia ennen konserttia lähettämällä viesti osoitteeseen puoti@suomenlaulu.fi.

Lisätietoja