Kuka minut loi? – Vuoden Naiskuoron Timotein konsertti

Aika: 28.03.2020 - 28.03.2020 Alkamisaika: 17.30 Paikka: Tampereen ylioppilastalon juhlasali

Kuka minut loi? – Vuoden Naiskuoron Timotein konsertti kuullaan
lauantaina 28.3.2020 klo 17.30-19.00
Tampereen yliopiston juhlasalissa (Kalevankatu 4, Tampere).

Kuoroa johtaa MuM Anneli Julén.
#kukaminutloi #naiskuorotimotei #femalechoirtimotei
Liput 25€ / 22€
Osta lippu: https://www.lippu.fi/artist/naiskuoro-timotei/?fbclid=IwAR0nkCtOJEOvDhddAc4IRlAzoWrCRRK86gKBLFVAqb1lcxvBivfCH6E-tWM#calendar-start=2020-03

Vuoden kuoro -konsertissa kuullaan mm. Timoteille sävellettyjä teoksia Anna-Mari Kähärältä, Mia Makaroffilta, Virpi Eromalta, Soila Sariolalta, Saima Hyökiltä ja ehkä myös yllätyssäveltäjiltä 💚 Timotei haluaa työllistää suomalaisia säveltäjiä, erityisesti tämän päivän naissäveltäjiä.

Loppilainen Naiskuoro Timotei on saanut kunnian olla Suomen Naiskuoroliiton Vuoden kuoro jo kolme kertaa; vuosina 1998, 2013 ja 2018. Timoteissa laulaa lähes 50 aktiivista naista Lopelta, Riihimäeltä ja muista Kanta-Hämeen kunnista sekä Uudeltamaalta. Kuoron vetovoimaisuudesta kertoo paljon se, että moni laulaja kulkee joka tiistai harjoituksiin jopa tunnin matkan päästä.

Timoteilaisuus on yhteenkuuluvuutta ja rakkautta kuorolauluun. Timotei on huippuporukka mukavia, taitavia ja motivoituneita laulajia. Ohjelmisto on monipuolista ja haastavaa, ja jokainen laulaja tekee työtä yhteisten tavoitteiden eteen. Timotei antaa unohtumattomia kokemuksia ja vie laulajat paikkoihin, joihin ei ehkä koskaan muuten pääsisi, kuten tunnelmallisiin konsertteihin, ulkomaanmatkoille ja kisalavoille.

Timotei konsertoi säännöllisesti ja on kysytty esiintyjä erilaisiin tilaisuuksiin. Suomen lisäksi kuoro on konsertoinut ja kilpaillut menestyksekkäästi mm. Virossa, Kanadassa, Italiassa, Hollannissa, Kreikassa, Tsekinmaalla, Venäjällä, Saksassa, Espanjassa ja Latviassa.

Timotein seuraava suuri tavoite on konserttimatka Japaniin kesällä 2021. Perillä Timoteita on vastassa paikallinen yhteistyökuoro kuoronjohtaja Yui Katadan johdolla. Kuoro on tulossa Suomeen myös vastavierailulle.

Timoteita johtaa musiikin maisteri ja kuoronjohtaja Anneli Julén. Hänet on valittu Vuoden 2016 kuoronjohtajaksi sekä palkittu kolmesti kansainvälisissä kuorokilpailuissa parhaana kuoronjohtajana vuosina 2006, 2010 ja 2019. Anneli Julén tunnetaan monipuolisesta ja kunnianhimoisesta työstään suomalaisella kuorokentällä niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Hän johtaa Timotein lisäksi Lopen Lapsi- ja nuorisokuoroa, riihimäkeläistä Kamarikuoro Gaudete!:a, Hämeenlinnan Mieskuoroa ja Suomen Naiskuoroliiton Naiskuoro Louhea. Valtakunnallisesti Anneli Julén tunnetaan Sulasolin sekä Suomen Naiskuoroliiton taiteellisena johtajana. Hän toimi vuonna 2017 Hämeenlinnassa järjestetyillä Sulasolin Laulu- ja soittojuhlilla taiteellisena johtajana. Vuonna 2019 Sulasol myönsi Anneli Julénille arvostetun Klemetti-palkinnon.

Lisätietoja