Kanta-Hämeen VIII Kuorokatselmus

Aika: 06.04.2019 - 06.04.2019 Alkamisaika: 12.00 Paikka: Tervakosken Seuratalo

Sulasol Hämeen piiri järjestää yhdessä Tervakosken Mieskuoron ja Tervakosken Naiskuoron kanssa Kanta-Hämeen VIII kuorokatselmuksen lauantaina 6.4.2019 klo 12.00-17.00 Janakkalassa Tervakosken Seuratalolla (Seuranaukio 3, Tervakoski).

Katselmuksen tarkoituksena on innostaa alueen musiikillisia toimijoita taiteelliseen toimintaan ja samalla antaa niille mahdollisuus omien kykyjensä arviointiin muiden seutukunnan kuorojen ja yhtyeiden rinnalla. Esiintyjät saavat tuomaristolta asiantuntevaa ja objektiivista palautetta heti esiintymisensä jälkeen ja myös kirjallisen palautteen katselmuksen jälkeen.

Tuomaristoon kuuluvat Saara Aittakumpu, Esko Kallio ja Laura Salovaara.
Katselmukseen osallistuu 11 kuoroa / lauluyhtyettä, n. 250 laulajaa Hämeenlinnasta, Janakkalasta, Lopelta ja Riihimäeltä. Katselmuksessa mukana olevat kuorot: Hämeenlinnan Mieskuoro, Janakkalan Viihdekuoro, Kamarikuoro Gaudete!, Lauluyhtye Encore, Lauluyhtye Voci Ensemble, Lopen Mieslaulajat, Lopen Lapsi- ja nuorisokuoro, Maantien Ritarit, Naiskuoro Pinella, Naiskuoro Timotei ja Riihimäen Mieslaulajat.

Kuorokatselmuksen jälkeen on loppukonsertti klo 18.00, johon katselmuksen tuomaristo valitsee esiintyvät kuorot/ lauluyhtyeet.
Pääsymaksu katselmukseen on 5 €, johon sisältyy kuorokatselmuksen käsiohjelma ja sisäänpääsy loppukonserttiin.

Lisätietoja